Lizzy Verloop

Lizzy

Lizzy is op 4 jarige leeftijd begonnen met ballet en flamenco dans. Later is zij ook andere stijlen zoals Streetdance gaan beoefenen.Met enthousiasme heeft zij al vele aerobic-, streetdance- en flamenco lessen gegeven.

Zij heeft veel beginnende instructeurs kunnen motiveren toen zij docente was aan de opleiding van Aerobic Fitness Nederland (nu EFAA) en tijdens haar workouts en workshops op Aerobic congressen zoals EFAA congres en HAFF congres.

Nu geeft zij met veel plezier Zumba, Total Workout en Flamenco lessen!
Regelmatig geeft ze ook workshops zumba, workshops flamenco en flamenco optredens bij bedrijven, vrijgezellen- feesten en evenementen. En zij wordt regelmatig gevraagd een workshop zumba special te geven aan mensen met een beperking o.a bij Sophia Revalidatie.
Lees meer over Lizzy's opleiding en ervaring....


Chantal Koetsier

Chantal

Chantal Koetsier is al jaren werkzaam in de aerobics en fitness wereld als groepslesdocent. Naast Aerobics, BBB, Thai-bo, Steps, Bodypump en Spinning geeft ze sinds 2009 ook Zumba en Zumbatomic (voor kids)

Chantal is sinds 1997 lerares in het basisonderwijs. Op de scholen waar zij les geeft, heeft ze ook diverse workshops/ cursussen dans en kinderaerobics aan de leerlingen gegeven in het kader van VSD.

Geïnteresseerd om een keer een les bij Chantal te volgen?
Doe eens een gratis proefles mee op:

Maandag 20.00 - 21.00 uur ZUMBA
Woensdag 20.00 - 21.00 uur ZUMBA

Deze lessen zijn op de locatie Wateringse veld - Hoge Veld Panamaplein 30


Anyouka Wongsodrono

Anyouka

Anyouka heeft de MEAO opleiding gedaan en is al jaren werkzaam als administratief medewerkster.

Als klein meisje heeft zij op turnen/aerobics/streetdance gezeten. En ze vond het altijd heerlijk om hele choreo's te maken op leuke nummers.

Een paar jaar geleden is zij begonnen met de Zumba opleiding. Ze wilde zich daarna meer verdiepen in het les geven en is de opleiding aerobic en groepsles docent gaan doen. En ze is zich blijven bijscholen in o.a. zumba kids, zumba toning, zumba steps en Strong by zumba.


Anyouka is op dit moment onze vaste inval instructrice


Fleur Baak

Fleur

Fleur Baak is sinds 2009 een gecertificeerd Zumba Fitness instructrice voor volwassenen en kinderen. Naast Zumba, verzorgt zij ook cursussen en workshops voor particulieren, bedrijven, scholen, buurthuizen en andere instellingen. Zij geeft LKP dans lessen op diverse basisscholen in Den Haag.
Fleur over Zumba Fitness:
"Ik ben gek op dansen en muziek; zo ook op Zumba. Zumba is voor mij een uitlaatklep, ik krijg er energie van en wil dit graag overbrengen op andere mensen. Zumba is een geweldige workout: onopgemerkt sporten door te dansen op tropische muziek, een manier om even de dagelijkse frustraties los te laten en deze te vervangen door het vakantiegevoel."


Fleur is op dit moment onze vaste inval instructrice.